De beste belegging dicht bij huis! 0341 43 86 10 | info@woonwinkelfonds.nl

Beleggen in vastgoed, iets voor u?PRINT

Beleggen in Woon-Winkel Fonds. Iets voor u?

Voordat u de beslissing neemt om te gaan beleggen is het verstandig dat u zich goed laat informeren om een weloverwogen beslissing te nemen. Wat is bijvoorbeeld het onderscheid tussen spaar- en beleggingsproducten? Het verschil in risico kan voor u een belangrijke afweging in uw keuze zijn. Ook is het zo dat spaarproducten onder het depositogarantiestelsel vallen en beleggingsproducten niet.

Belangrijke vragen voor een financiële beslissing:

  • Hoe lang kan ik mijn geld missen?
  • Wil ik mijn geld vast zetten of moet ik er altijd bij kunnen?
  • Hoeveel risico wil ik lopen?
  • Wil ik aan risicospreiding doen?
  • Welke kosten brengen sparen of beleggen met zich mee?
  • Heb ik mezelf goed en volledig geïnformeerd?

Prospectus

Als u interesse heeft om te beleggen in Woon-Winkel Fonds, lees eerst het Prospectus.

Bepaal zelf uw Beleggingsprofiel

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over Woon-Winkel Fonds, zoals risico’s, rendement, strategie en kosten. Bepaal hier uw beleggingsprofiel